Stacks Image 75
Vaste kosten 

Onder de 50 personen gelieve eerst contact op te nemen

150 euro (van 50 tot 99 personen) 100 euro (van 100 tot 199 personen)
 
opmerkingen:
De vaste kost vervalt volledig vanaf 200 pers.
Inbegrepen in de deze vaste kosten zijn : vervoerskosten - opstartkosten - gasfles(sen)- alle benodigdheden zoals : bakjes, vorken, servetten, frietvet, enz - schoonmaakmateriaal + vuilzakken.
De vaste kosten zijn de enige kosten die erbij komen.
 
Basisformules steeds 'a volonté':
Formule 1: Frietjes + frikadellen + saus (mayo of ketchup) : 6 euro/pp
Formule 2(De meest gekozen) : frietjes + frikadellen + bitterballen + saus : 7 euro/pp
 
Formule 3: ‘All-in formule’: Frietjes + keuze uit een 10 tal snacks (Frikadel, vleesbrochette, kaaskroket, bitterballen, fishstick, kipcorn, nuggets, mini loempia’s, viandel, vleeskroket) of een eigen assortiment: 10 euro/pp
Kidsformule: 'happybox-menu': Frietjes, mini frikadelletjes en chicken nuggets, lolly, potje mayonaise of ketchup en een speelgoedje : 6 euro/pp
 
Aperitiefhapjes:
 
Keuze uit: mini loempia (vegetarisch), calamares, mini fishkrokantjes, bitterballen, hamballetjes, kaasballetjes, garnaalballetjes, Chinese snacks, kippenboutjes, mini frikadel, garnaalstaartjes, mosselkrokantjes, kipnuggets, . U kan hieruit een keuze maken of ik neem de 4 courantste (= 'beste') hapjes eruit.
prijs: per 4 soorten hapjes: 5 euro/pp (royale, meerdere keren bediening)
Extra : Een doorlopende receptie (max 1,5 uur) met 6 verschillende hapjes (meerdere keren bediend) : 8 euro/pp (steeds inbegrepen: gepaste sausjes, prikkers, servetten en dienschalen). Daar ik de frituur uit veiligheidsoverwegingen niet verlaat, reken ik voor de bediening van de hapjes op iemand van jullie. (bediening door 1 persoon 75€/1,5 uur)
 
Stoofvlees en/of vol-au-vent
 
De mogelijkheid tot vers bereid stoofvlees en/of vol-au-vent met frietjes Ik breng de beide mee, en eventueel een snack (bv. frikadel).
Dit kan op borden geserveerd worden, maar in veel gevallen raad ik aan om dit te serveren in een (gescheiden) bakje, zodoende kunnen de gasten zich vrij bewegen en zijn ze niet aan hun tafel gebonden.
 
Prijs : 11 euro/pp

Balletjes is tomatesaus
 
verse bereide balletjes in tomatesaus met frietjes Dit kan eveneens op borden geserveerd worden, maar in veel gevallen raad ik aan om dit te serveren in een (gescheiden) bakje, zodoende kunnen de gasten zich vrij bewegen en zijn ze niet aan hun tafel gebonden.
 
Prijs : 11euro/pp

U kunt altijd een eigen samengestelde formule voorstellen.Ik zet er een gepaste prijs op. Werking:

De gasten schuiven allemaal aan, vanaf een door u gekozen startuur.

Als ik het evenement verlaat mag en kan er niemand nog honger hebben.
Wanneer ik merk dat er na een tijdje niemand meer komt aanschuiven, dan sluit ik de frituur, dit nadat ik jullie eerst nog eens de mogelijkheid heb gegeven om de gasten voor een laatste keer uit te nodigen.

Waarschijnlijk zal bij deze 'last call' er dan al niemand meer komen aanschuiven.

Om een idee te geven naar tijden toe : voor een groep van 120 pers, zal dit ongeveer 1,5 uur in beslag nemen, dat kan weliswaar steeds korter of langer zijn, sterk afhankelijk hoe groot de 'te stillen honger' is.